Geen categorie

(Bijna!) Een jaar later

Ongelooflijk. Bijna een jaar later en er is sinds mijn openingspost geen enkele blog meer geschreven. Ik moet blijkbaar een beetje opwarmen. Maar ik heb goed nieuws voor je want hier is vandaag weer een nieuwe blog!

Bijna een jaar later, maar eigenlijk is er ten opzichte van vorig jaar niet zo heel veel veranderd. We zitten namelijk as we speak weer in een soort lockdown. Ik wil niet teveel podium geven aan tante Cor, maar ergens vind ik het niet zo heel vervelend om weer even thuis te werken. Het is kouder, regent hier en daar dus thuis werken met een dekentje aan de keukentafel is wat mij betreft niet een heel groot probleem. Tenminste, dat is hoe ik er tot gisteren nog over dacht.

Tante Cor is een pittige tante, dat blijkt wel. Hoewel ik tot op heden nog niet direct met haar (of is het een hij: ome Cor?) te maken heb zie ik om me heen natuurlijk allerlei toestanden ontstaan. Op de eerste plaats zit de hele klas van mijn kiddo sinds vandaag thuis, en zit zij nu tegenover mij online les te volgen. Dat is een uitdaging en doet weer een groot beroep op onze flexibiliteit. Maar ook worden mensen ziek, eenzaam en kan wat mij betreft iedereen straks promotie maken tot manager met alle ballen die je omhoog moet houden. Het is het een heel gek gedoe in de wereld en daarom is er ten opzichte van vorig jaar niet zo heel veel in mijn leven veranderd.

Voor de komende periode heb ik besloten sowieso eerder dan ‘normaal’ een kerstboom te gaan kopen. Ik denk morgen ;-). Voorheen wachtte ik braaf tot na 5 december met het kopen en opzetten van een boom. Maar dit jaar ga ik absoluut eerder mijn huis onder dompelen in kerstsferen. Mijn tiener geloofd inmiddels niet meer in het grote geheim en ik kijk uit naar de extra lichtjes in huis en de geur van dennennaalden zodra ik ‘s ochtends vroeg mijn koude woonkamer in kom lopen.

Verder lijkt het me een fijn idee (even kijken hoe de uitvoering gaat) om meer aandacht te besteden aan schrijven. Zo af en toe ontvang ik van mijn oma een mail met een mooi verhaal of herinnering. Zij is echt fantastisch in schrijven en mijn liefde hiervoor heb ik absoluut van haar. Dan denk ik altijd, ik moet doen zoals zij doet, alleen blijft het bij die gedachte. Al heb ik vaak genoeg ideeën, want mijn hoofd staat bijna nooit stil. Maar wie weet heb jij wel een fantastisch onderwerp waar je meer over zou willen lezen van mij. Laat me dat dan zeker weten.

Liefs en tot gauw!
Sanne

Eén reactie

  • Paul

    Mooi, luchtig en met onderliggend gevoel geschreven. Leuk je weer ff te lezen Sanne !

    Onderwerp…uh uhmmmm … Iets over de straat waar je woont. Iets over je dromen…iets over vriendschap of familie…iets over de kleine dame.

    Groetjes van Paul

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *